Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αδόλφος Χίτλερ Βαγγέλης Μαρινάκης


Ο Αδόλφος Χίτλερ Βαγγέλης Μαρινάκης, γεμάτος έπαρση και περιτριγυρισμένος από τσάτσους δημοσιογράφους και υπαλλήλους του, βουτηγμένος στην έπαρση του ελέγχου της διαιτησίας και της ''παράγκας'', σίγουρος πως η φασιστική κρατική τηλεόραση δεν θα δείξει τα επεισόδια, κάνει το μοιραίο λάθος। Αρχίζει και λέει ότι ''δεν έγινε και τίποτα και διδάξαμε ήθος'' !

Ο Αδόλφος Μαρινάκης εδώ και λίγους μήνες έχει αγοράσει τα πάντα !!! Έχει δωροδοκήσει τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος με δανεικούς παίχτες, απειλεί τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο που τον τρέμει και του κάνει όλα τα χατίρια, ανοίγει εφημερίδες που βρίζουν κάθε μέρα τον Παναθηναϊκό και γράφουν ότι ο γάβρος παίζει μπάλα σαν την Μπαρτσελόνα।
Δεν λογάριασε μόνο σε κάτι। Στην αυθόρμητη αντίδραση του Παναθηναϊκού κόσμου να διαδηλώσει μαζικά κατα χιλιάδες κατά της κρατικής τηλεόρασης την Κυριακή το βράδυ.Από εκείνο το βράδυ και μετά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.
Ο Αδόλφος Μαρινάκης θα πάρει το μάθημα που του αξίζει, όπως και οι συνεργοί του σε αυτό το στημένο πρωτάθλημα που θυμίζει τα φιλικά της Ναζιστικής Γερμανίας.

Φτάσαμε στο σημείο και αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού σιχάθηκαν την ίδια τους την ομάδα με τα γεγονότα του Σάββατου και δεν θέλουν τέτοιους τίτλους।
Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να αφήσουμε εμείς οι Παναθηναικοί, ανθρώπους σαν τον Μαρινάκη, τον Μητρόπουλο , τον Μπέο και τον Γκαγκάτση να κάνουν τους νταβατζήδες της χώρας।

υ.γ - Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Παναθηναικού που κέρδισε μέσα στο Καραισκάκη και απέδειξε το αυτονόητο. Πως είναι η καλύτερη ομάδα και πως παίχτες σαν τον Σισέ, τον Σίλβα και τον Λέτο δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα.

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

ο fat boy Marinakis είναι για πολλά γιαούρτια, αλλά ποιανού του περισσεύουν λεφτά να του τα πετάξει...

kikop80 είπε...

Δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου μαζί σου! Συμφωνώ και επαυξάνω! Δεν μου κάνουν τέτοια πρωταθλήματα! Θέλω καθαρές νίκες! Δεν αντέχω τα καφριλίκια!
Απόλυτη ξεφτίλα σε όποιον χαίρεται και πανηγυρίζει!
Αλλά τελικά το λιμάνι έχει τη μεγαλύτερη καφρίλα της χώρας!
Κρίμα γιατί δεν είναι αυτός ο ολυμπιακός που θα ήθελα...
:-(

fpboy είπε...

mahler - επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο, πολύ επικίνδυνος

kikop80 - πραγματικά μου έκανε καλή εντύπωση η αντίδραση και πολλών φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Πραγματικά !

Ανώνυμος είπε...

Εγω σ’αυτές τις αποκριες ντύνομαι Μαρινακης, πέφτει πολυ γέλιο και απο Ολυμπιακούς...

Ντυθείτε Μαρινακηδες στο καρναβάλι ή παρτυ μασκέ, ξεφτιλίστε τον ξεφτιλα.