Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Για το μέλλον της Αθήνας και την ''βιομηχανία των προσφυγών''

Η ΣΚΕΨΗ

'' Με συνέντευξη τύπου που έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο σήμερα το πρωι, Ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Και ζήτησε από την από την Κυβέρνηση να δημιουργήσει επιτέλους τις νομικές προυποθέσεις, ώστε να δοθεί στο λαό η δυνατότητα να εκφράζει μέσα από τα δημοψηφίσματα τις πραγματικές του επιθυμίες και να επιβάλει τις επιλογές του.Στο στόχαστρο του δημάρχου οι μεταφερόμενοι μπαχαλάκηδες, η βιομηχανία των προσφυγών που σκοπίμως τις περισσότερες φορές λειτουργεί όπως είπε ως τροχοπέδη της Δημοτικής Αρχής και ένα κίνημα 100-200 υβριστών, αναπαραγωγών των ύβρεων και βανδαλιστών, με ομπρέλα το ΣΥΡΙΖΑ και υποτίθεται τη Δημοκρατία, που θέλουν να καταδικάσουν την πόλη σε ακινησία.Διαβάστε παρακάτω όλη την συνέντευξη και δείτε το βίντεο που με γλαφυρό τρόπο παρουσιάζει το θέμα με τους "παντουχού παρόντες" που αναφερε ο δήμαρχος.''

υ.γ - ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !

11 σχόλια:

Laplace είπε...

το βιντεο τα σπαει!
φιλε αν θυμαμαι καλα,εισαι φιλος του ΣΥΝ

αυτο κανει 2 φορες σημαντικοτερη την αντιθεση σου με τον ΣΥΝ

Hfaistiwnas είπε...

Καλό θα ήταν...

fpboy είπε...

laplace - Το έχουν γαμήσει το θέμα φίλε! Αυτό πια δεν είναι πολιτική, είναι σαμποτάζ. Δεν είμαι πορωμένος με το ''κόμμα'' και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Αυτή την στιγμή στον Σύριζα το έχουν πάρει πολύ στραβά.
Αλλά ακούω και ότι μέσα στον Σύριζα υπάρχουν παράπονα.

hfaistiwnas - Δεν είναι εύκολο η εφικτο αλλά στην Αθήνα γενικά ότι και να γίνει αρχίζει το κράξιμο.
Μερικοί δεν θέλoυνε ούτε το Μετρό να επεκταθεί για να καταλάβεις φίλε... Επειδή πολύς κόσμος την περνάει δύσκολα, έχουμε γίνει φρικοαντιδραστικοί μέχρι υπερβολής!

Sophia Kollia είπε...

Καλημέρα,
μακάρι να προχωρήσει κάτι.

snikolas είπε...

Στην Ελβετία φίλε γίνεται δημοψήφισμα για τα πάντα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να ψηφίσεις. Αλλά είσαι ενήμερος για τα πάντα και πάνω απ’ όλα μπορείς αν θέλεις να ακουστεί η φωνή σου. Να φανταστείς, στέλνουν ακόμη και σε μένα να ψηφίσω που στην τελική είμαι κάτοικος Ελλάδος.

KitsosMitsos είπε...

Συμφωνώ με το κομμάτι του δημοψηφίσματος, αλλά ο εν λόγω κύριος δε θα έπρεπε να μιλάει. Και μιλάω για το φασιστικό κόψιμο των δέντρων στην Κυψέλη.

fpboy είπε...

sofia - νομίζω οτι πολλά απο αυτά θα προχωρήσουν, έστω και με καθυστέρηση.

snikolas - είναι πολύ παράξενη η δικιά μας η κοινωνία.
Δεν υπάρχει καθόλου ψυχραιμία.
Ελβετία ε ? Άλλη φάση !

kitsosmitsos - Aντίθετα με το θέμα της διπλής ανάπλασης, του Άλσους του Παγκρατίου και άλλα που τα ξέρω προσωπικά χρόνια, το θέμα με το πάρκινγκ στην Κυψέλη δεν το ξέρω καθόλου !
Και το πρόβλημα είναι στην Έλλάδα πως αν δεν ξέρεις κάτι απο κοντά, αν κρίνεις απο τα Μ.Μ.Ε πάει αρρώστησες.
Για αυτό πάντα ψάχνω και ρωτάω κανά γνωστό της γειτονιάς, κανά παλιό κάτοικο , κ.τ.λ.

Trilian είπε...

Καλο το δημοψηφισμα δεν λεω αλλα δεν υπαρχει ενημερωση και αν ασχοληθεις μονος σου σε 100 σημεια να πας να ρωτησεις θα σου πουν 100 διαφορετικες γνωμες!! οποτε ποσο (και σωστα)ενημερωμενοι θα ειναι και αυτοι που ψηφιζουν; Δυστυχως δεν ειμαστε Ελβετοι και με υποψιαζει λιγο το ποιοι θα παιρνουν αποφασεις για ολους!!

Trilian είπε...

(ουπς ξεχασα το παρκακι της Κυπρου... όπου αν γινοταν δημοψηφισμα μάλλον το ειχε χαμενο το παιχνιδι ο δημαρχουκος και οχι με 200 ψηφους γνωστων αγνωστων αλλα με όλη την Κυψελη εναντιον του... το είδα με τα ματια μου σε λεω!)

fpboy είπε...

trillian - Έχω ακούσει μόνο την πλευρά του Δημάρχου για το θέμα, θα ψάξω και την άλλη πλευρά να μορφωθώ.

squarelogic είπε...

Στο Αλσος Παγκρατίου που ηθελημένα το έχουν αφήσει να ρημάξει,ο δήμαρχος θελει να ρίξει κι αλλο τσιμέντο να φτιάξει άλλο ενα θέατρο και καφετέρια.
Όπως ισως ξερεις πιτσαρία/καφετέρια ήδη λειτουργεί στο πλάι του πάρκου επί της Σπ.Μερκούρη και ακούγεται έντονα οτι ο ίδιος επιχειρηματίας έχει καπαρώσει και την εντός του Αλσους καφετέρια.
Προυπολογισμός του έργου που θα λειτουργεί 3 μηνες το χρόνο 7 εκατομ.ευρώ.
Προυπολογισμός επιδιορθωσεων σε ολα τα σχολικα κτήρια του Δ.Αθηναίων 1,5 εκ.ευρώ.
Πάρκα παγκρατίου μόνο 1.

Μας λείπει άλλο ενα θέατρο?
ή
ελεύθερος χώρος να παίζουν τα παιδιά?
Ακομα και επι Δημαρχίας του ανύπαρκτου Αβραμόπουλου είχε καθε βράδυ δωρεάν προβολες παιδικών ταινιών στην παιδ.χαρά του Αλσους και τα παιχνίδια της ήταν ακέραια.
Τώρα δεν έχει μείνει τιποτε.Τυχαία?