Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Φασισμός και ποδόσφαιρο

3 σχόλια:

Xenoudis - Ξενούδης είπε...

Με το ποδόσφαιρο (και γενικά με κάθε "επαγγελματικό" άθλημα) μπορείς μια χαρά να χειραγωγήσεις τα άδεια μυαλά. Ανοιχτός λοιπόν ο δρόμος για φασιστικά πειράματα.
Ξενούδης

Manolog3 είπε...

Δυστυχως για οσους ασχολουμαστε με τον οπαδισμο καθαρα και μονο, βλεπουμε οτι ειναι μια καλη μασκα για να κρυψουν ή να εκδηλωσουν καποιοι την ιδεολογια τους. Προσπαθουν μεσα απο αυτο να δειξουν οτι ειναι δυνατοι και δεν τους ακουμπαει κανεις.

Για ολα αυτα φταιμε εμεις οι οπαδοι που εχουμε κανει καραμελα το "no politica" στην εξεδρα για να μην εχουμε κοντρες. Το no politica ομως για τους παλιους δεν ειχε ποτε να κανει με το τι συμβαινει στην εξεδρα αλλα με το τι πρεπει να ισχυει στο ποδοσφαιρο. Στην εξεδρα εκφραζουμε μια θεση μια σταση και επειδη και εκει απαρτιζουμε ενα κοινωνικο συνολο πρεπει να μας εκφραζει αν δε μας εκφραζει ή σταματαμε ή το αλλαζουμε.

fpboy είπε...

manolog - Καλησπέρα. Έχεις τα δίκια σου αλλά εμείς σαν Παναθηναικοί, δεν είμαστε no politica. Έχω δει με τα ματια μου τουλαχιστον 3 φορές να κατεβαίνουν πανια με ακδροδεξια σύμβολα η και να απομακρύνονται ''skinheads'' απο την εξέδρα μας.
Και ναι, έχει πολύ δίκιο οτι το 'no poliitca'' είναι απλά μια καραμέλα για να μην υπάρχουν κόντρες.

xenoudis. Άδεια μυαλά υπάρχουν και στις κομματικές νεολαιες, στα πανεπιστημια, παντού.
Για την χειραγωγηση φταίει και αυτός που χειραγωγειτε για μένα.