Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Γλυκιά Συμμορία

Πέτυχα ένα παλιό φιλαράκι.
Είχα χρόνια να τον δω.
Χάρηκα πάρα πολύ.
Είναι ωραία φάση,
θυμάσαι τόσες, μα τόσες φάσεις....
Μερικές φορές η ζωή είναι σαν ταινία του Νικολαίδη....

4 σχόλια:

Manolog3 είπε...

Fp ολοι "κουρελια" ειμαστε... και καποτε ξανασυναντιομαστε να φτιαξουμε αυτη τη γλυκια συμμορια που ειχαμε καποτε εστω και για λιγα λεπτα.

Επισης στο τελος μου εκοψες την κεντρικη αρτηρια. Ο Ν.Ν. ειναι ο αγαπημενος μου ελληνας σκηνοθετης. Απειρες ωρες συζητησεων και προβληματισμων. Τοτε που αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι "ζουμε σε εναν εφιαλτη απο σκατα" και πως αυτο ξεκινησε οταν "εκεινος ο κρετινος ο Περυ Κομο τραγουδησε την Γκλεντορα"!!

Ο Ν.Ν. ηταν δυστυχως παρεξηγημενος στην Ελλαδα ποτε κανεις δεν το καταλαβε... ισως να εφταιγαν οι εμμονες του...σιγουρα εφταιγαν οι εμμονες του. Ευτυχως μας αφησε σπουδαιο εργο, ευτυχως που προλαβε να τελειωσει και το Μοντεζουμα ωστε να μην αφησει εκρεμμοτητες ανοιχτες (γιατι να εισαι σιγουρος πως θα πηγαινα και θα τον εσερνα πισω να τις κλεισει).

Ο Νικολαιδης δεν εγραφε σεναρια, κατεγραφε την ιδια τη ζωη... ετσι ειναι...γεματη δυσκολιες και βρωμα, αλλα και πολλα ονειρα που πρεπει να παλεψεις γι' αυτα εστω και αν εισαι χαμενος, εστω και αν πρεπει να ψαχνεις για καποια Βερα που δεν υπαρχει ποτε...

Και αν κατι εμεινε μεσα μου, "μελετωντας" τον Ν.Ν ειναι πως αυτος ο πουστης ο ηλιος δεν τελειωνει ποτε!! Και αυτο εγω το κραταω σαν φυλαχτο γιατι ετσι ειναι...

Πλατιασα και μαλλον βγηκα εκτος θεματος. Αλλα για τον Νικολαιδη μπορω να μιλαω ωρες ατελειωτες. Κολληματα ειναι αυτα βλεπεις!! :)

kikop80 είπε...

Καλημερούδια fp!
:-)

fpboy είπε...

manolog 3 - Η φράση του Νικολαίδη ''μην δίνεις σημασία'' είναι η αγαπημένη μου.
Το άτομο είναι ο μόνος Έλληνας- καλλιτέχνης σκηνοθέτης.
Μια κατηγορία μόνος του.

Hfaistiwnas είπε...

Γεμάτη φάσεις αλήθεια.. :)