Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

blogging

Είμαι χαμένος στα blog και στο ίντερνετ . Είμαι καινούργιος , αγνός , μπερδεύομαι ,χάνομαι , πηδάω από το ένα blog στο άλλο, σαν μικρό παιδί που του χάρισαν καινούργιο παιχνίδι! Χοροπηδάω και γελώ ! Διαβάζω για σινεμά και μετά πετιέμαι σε έναν τύπο που πήγε σε μια έκθεση της βιομηχανίας του sex ! Χα,χα , πόσο θα ντρεπόμουν να πάω ! Εκεί που χαζεύω για τον παρουσιαστή του mad που απολύθηκε , μπαίνω στην ζωή σε ενός παιδιού που πήγε μόνος του εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και διαβάζω τις εντυπώσεις του ! Ύστερα διαβάζω για μια έκθεση βιβλίου στην Φρανκφούρτη που δεν με ενδιαφέρει καθόλου και τα καινούργια τραγούδια των radiohead !ύστερα πέφτω πάνω σε μια συνέντευξη του Κωσταντίνου Β. , που όπως πάντα τα σπάει, και σε(χμ,χμ,χμ) μια ερωτική ιστορία μιας γκόμενας που ζει στην Αυστρία, κάποιοι άλλοι έχουνε πιάσει κουβέντα για το ΠΑΣΟΚ , ένας φίλος άνοιξε ένα blog για αυτό το θέμα με τον απίστευτο τίτλο destroypasok.blogspot.com , άλλοι αγωνιούμε για την Πανάθα και τον βλάκα τον Τζίγγερ , κάποιοι άλλοι για την χούντα στην Βιαμαρ ! Άλλοι βάζουνε τραγούδια και εκθέσεις , άλλο λουλούδια και διαθέσεις ....
Νιώθω πλούσιος . Γεμάτος .Όταν ήμουνα παιδί έβλεπα πολύ συχνά το ίδιο υπέροχο όνειρο .Τα βράδια που όλοι κοιμόντουσαν εγώ μπορούσα να πετάω και να βλέπω τα πάντα από ψηλά !Ήταν υπέροχη η αίσθηση του ονείρου . Δεν ξέρω ποιός παιδικός ήρωας η πιο Μίκυ Μάους (όλα τα παιδικά λεγόντουσαν Μίκυ Μάους κάποτε, Μιχαλάκη για σένα το λέω ! ) με είχε επηρεάσει , αλλά κάθε φορά που ξύπναγα και καταλαβαίνα πως ήταν απλά ένα όνειρο , η παιδική μου απογοήτευση ήταν μεγάλη !
Ίσως τώρα ζω την σύγχρονη εκδοχή του να μπορεί να πετά κανείς από πόλη σε πόλη , μέσα απο το ίντερνετ , τα blog , τα foroum.
Δεν είναι όλα τέλεια όμως . Πάντα υπάρχει και το άλλα .Και πρέπει να υπάρχει σε όλα ένα αλλά .π.χ Ρε φίλε , πήγες στον Βόρειο Πόλο εκδρομή ? (αληθινή ιστορία ).Γαμάτη φάση !!!!! Πάρε με ένα τηλέφωνο να τα πιούμε και να τα πούμε ! Μην μου στέλνεις μόνο το link στο facebook και ένα απλό μνμ !!! Μην τα ανακοινώνουμε όλα λες και γράφουμε άρθρα σε εφημερίδα .Μην φτάσουμε στην άλλη άκρη του τύπου ''τα λέμε κάθε μέρα με mail ,αλλά έχω να σε δω 3 μήνες ! '' .
Ηρεμιά , ψυχραιμία , αυτοσυγκράτηση .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλωσήλθες.
Ο ενθουσιασμός σου είναι ζωογόνος φίλε.
Cheers.

vasikos metoxos είπε...

Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει έτσι. Είναι τρομερή φάση να έχεις το δικό σου μέσο και να παρακολουθείς τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Καλή συνέχεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλησιάζει η ώρα που θα έχω και εγώ το δικό μου φίλε !

Ανώνυμος είπε...

test

Ανώνυμος είπε...

ena pragma 8a pw file gia to blog:
kataplhktiko! AKSIOS AKSIOS AKSIOS!

se diabazoume akoma kai sthn taulandh........

o proswpikos sou ( trelo)giatros...

fpboy είπε...

gone4sure - Καλώς σας βρήκα !
v-m - ευχαριστώ, επίσης !
ανώνυμε-με το καλό.
τρελόγιατρέ - εσύ αξίζεις ειδικό αφιέρωμα !