Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2007

ένα μεγάλο , φωτεινό καλοκαίρι

Φέτος έζησα ένα πραγματικά ''μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι '' .
'Ενα καλοκαίρι που ξεκίνησε τον ....Απρίλιο που ''ελευθερώθηκα'' απο μια δουλειά που δεν γούσταρα καθόλου , με έριχνε και με έκανε λιώμα σωματικά και ψυχολογικά .
Και ύστερα άρχισε η γιορτή ....Τα βραδια στο θησείο με φίλους , μπύρες και φαγητό . Τα π-σ-κ στο εξοχικό , με την θάλασσα και τα απογεύματα στην μικρή αυλή . Οι διακοπές στο Μόναχο με μπίρες,μπίρες, μπίρες και βόλτες στα παλάτια .Η ημερίσια εκδρομή στις λίμνες του Σάλτσμποργκ και η ποδηλατάδα δίπλα στον ποταμό Σάλσα . Και μετά το λιώσιμο στην Ελαφόνησσο με τις απίστευτες παραλίες του Σίμου και της Παναγιάς ....
Αλλά και πολλές μικρές , μικρές γιορτές . Να μην ξυπνάς με ξυπνητήρι .Να είσαι πάντα καλοδιάθετος και ξεκούραστος .Να μην σε πέρνει ο ύπνος απο τις 11 . Τα ατελείωτα μεσημέρια στο κέντρο της Αθήνας (όταν δεν είχε 50 βαθμούς φυσικά !). Τα απογεύματα στο καινούργιο σου σπίτι , που όλο τον χειμώνα δεν είχες προλάβει να χαρείς γιατί ''δούλευες και κοιμόσουν, κοιμόσουν και δούλευες ''. Το λιώσιμο στο ίντερνετ . Τα όνειρα για την δική σου , μικρή επιχείρηση .

υ.γ- Είναι μερικές φορές που όλα πάνε τόσο καλά , που έχεις μια μικρή αγωνία του τύπου ''δε γίνεται ρε μαλάκα , κάτι θα στραβώσει '' . Δεν στραβώνει όμως τίποτα .
Η γιορτή συνεχίζεται ....

2 σχόλια:

Stardust είπε...

Κλέβουμε ατάκες!!!???

Γιάννης και να καίει είπε...

κλέβουμε τραγουδάρες !